Showbiz

Rebeca Onoriu: „Indiferent că sunt şanse de 1%, ne agățăm de asta!”

Daniel Onoriu se află în continuare internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din București. Rebeca Onoriu, fiica artistei Gabi Luncă, a venit cu veşti despre starea de sănătate a fostului pilot de raliuri.

Daniel Onoriu rămâne în stare critică,Fostul pilot de raliuri a mers în Turcia pentru o operație de micșorare a stomacului, însă s-a ales cu probleme grave de sănătate, mai precis cu o hemoragie internă. În urmă cu câteva zile, nepotul lui Gabi Luncă a fost internat în Spitalul de Urgență Floreasca.
Rebeca Onoriu a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a pilotului de raliuri în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars. „E în stare critică, indiferent că sunt și 1% şanse ne agățăm de asta și mergem înainte. Prietenii lui, familia, toată lumea a donat, sperăm să se fi strâns cantitatea necesară și bineînțeles că în spitale e mereu nevoie de sânge. Este nepotul meu, băiatul fratelui meu cel mare din prima căsătorie a tatălui meu. Este fratele meu, nepotul meu, prietenul meu, formăm o echipă”, a spus Rebeca Onoriu.

sursa