Auto

Recenzie Ford Ranger Tremor 2021

În ultimii ani, nu numai că au crescut vânzările de camioane, a crescut interesul pentru overlanding – fenomenul călătoriei de aventuri off-grid către destinații îndepărtate în vehicule special pregătite -. Creșterea dramatică a popularității acestei distracții off-road precedă COVID-19, dar pandemia de astăzi face cumva ideea proprietății 4×4 gata de apocalipsă pare brusc o investiție sensibilă.

În orice caz, planificatorii de produse Blue Oval nu aveau neapărat în minte Armageddon când au venit cu Ford Ranger Tremor din 2021, dar asta nu înseamnă că acest pick-up nu ar face un camion bun pe care să construiască un vremuri de sfârșit platformă de teren. Chiar dacă nu sunteți un prepper, în ceea ce privește mașinile de distanțare socială, 4×4-ul Ford este mai potrivit decât majoritatea.

După o lungă pauză, Ranger a reintrat pe piața nord-americană în 2019 și popularitatea sa a câștigat constant. Anul trecut, în ciuda coronavirusului care îngreunează vânzările de mașini noi, vânzările Ranger au crescut de fapt, modelul revendică slotul de vânzare pe locul doi al segmentului pick-up mediu în spatele Tacoma Toyota. Cu toate acestea, există încă multă lumină de zi între Ranger și Tacoma în topurile de vânzări, iar Ford consideră că o mare parte din dealul pe care trebuie să-l urce este cu tipul de cumpărători care gravitează către numeroasele modele off-road ale Taco.
sursa