Auto

2021 Ford Mustang Mach 1 First Drive: Thunder Macher!

Odihnește-te în tunete, 2016-2020 Shelby GT350. Etericul tău Voodoo V-8 de 5,2 litri a fost prea bun pentru această lume redline; nici măcar recent introdus, tăierea de 7.500 rpm a GT500 cu supercar-momeală nu se poate potrivi cu țipătul dvs. de supernova de 8.250 rpm. Pierderea voastră este atât de profund resimțită, încât ne-am străduit ca niște mașini – orice mașină – să ne umple gaura din inimă. Dar mașina nu va fi noul Ford Mustang Mach 1 din 2021 . Nu pentru că nu este grozav, ci pentru că nu ar trebui să fie.

Din punct de vedere conceptual, Ford vă solicită să considerați Mach 1 ca moștenitor al Boss 302 din 2012 până în 2013 , deoarece ambele sunt evoluții axate pe manipulare ale Mustang GT contemporan. Suntem parțial de acord, dar acest lucru se datorează faptului că vechiul și hard Boss este cel mai bine aliniat cu o versiune specifică a noului Mach 1, care este una echipată cu pachetul de manipulare opțional.

În ansamblu, noul Mach 1 este un burger GT cu o felie de GT350 , câteva benzi de Boss și o schmear de GT500 pentru o bună măsură. Este un compartiment special pentru piese în cel mai bun mod, deoarece Ford a cusut unele dintre cele mai incendiare biți din gama existentă Mustang pentru a poziționa Mach 1 în partea de sus a ierarhiei de 5,0 litri.
Mach 1 Este Puțin Din Asta, Puțin Din Asta
Mach 1 începe cu un Mustang GT echipat cu Performance Pack 1 (PP1), ceea ce înseamnă că chiar și cea mai de bază iterație are etrierele de frână Brembo cu șase pistoane în față, suspensie față mai rigidă, bretelă K, grea – radiator de serviciu, un difuzor Torsen cu alunecare limitată cu 3,73 trepte de viteză și o bară de legătură mai mare din spate. Fiecare Mach 1 încorporează apoi o reglare specifică pentru șasiu, controlul tracțiunii și stabilității, direcția și modurile de conducere.
Inima Coyote de 5.0 litri Mach 1 este aceeași cu cea a Bullitt întreruptă , oferind un cuplu sănătos de 480 CP și un cuplu de 420 lb-ft, un impuls de 20 de cai față de GT datorită unui corp mai mare de 85 mm, admisia GT350 colector și o cutie de aer deschisă. Este destul de delicios, dar cea mai tare actualizare a transmisiei este manualul cu șase trepte Tremec TR-3160 extras de la GT350, înlocuind manualul MT82 crocant și predispus la probleme din GT și Bullitt. Transmisia automată standard cu 10 trepte a GT este de asemenea disponibilă, dacă vă place acest lucru.
sursa