Actualitate

Remediu MAGIC ŞI NATURAL împotriva insomniilor

Remediu MAGIC ŞI NATURAL împotriva insomniilorUnul dintre cele mai importante lucuri pentru buna funcționare a organismului uman este un somn de calitate. Deci, dacă ai probleme cu somnul, trebuie să scapi imediat de ele, pentru a avea o sănătate mai bună.
De acum înainte vei putea ocoli pastilele de somn dacă vrei să scapi de insomnie. Tot ce va trebui să faci este să bei acest fantastic remediu natural și problemele tale vor dispărea. Recomandat este să bei câte o cană în fiecare seară înainte de a te culca.

Acest amestec este făcut din miere și lapte, iar ingredientele sunt folosite de secole întregi pentru beneficiile pe care le oferă. Ele sunt bune în special pentru tratarea insomniilor și somnului agitat.

Ceea ce face de fapt mierea este să controleze secreția de triptofan și eliberarea lui în creier. Acesta este transformat în serotonină, care oferă o stare de relaxare și calmitate. Serotonina este apoi transformată în melatonină, care ajută în procesul adormirii profunde.

Ca să prepari băutura magică ai nevoie de:

Ingrediente

1 linguriță miere, 180 ml lapte, 1 strop esență de vanilie

Metoda

Se încălzește laptele într-un ibric, fără a-l lăsa să fiarbă și chiar înainte de a începe să fiarbă se toarnă într-un pahar transparent și se adaugă mierea cu esența de venilie, apoi se amestecă bine.

Folosire

Bea câte o cană din acest amestec înainte de a te băga în pat și vei dormi mult mai bine.

ATENȚIE: Dacă ai intoleranță la lactoză ar trebui să înlocuiești laptele cu un produs vegetal precum laptele de soia sau migdale.
Prepară acest remediu natural în confortul casei tale și insomnia va ajunge de domeniul trecutului.

Feminis.ro