Sanatate

Reparații ochelari și consult optometric gratuit în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC

Sănătatea ochilor nu este un subiect ce trebuie trecut cu vederea atunci când se trece în revistă lista cu activitățile dintr-o anumită zi. În multe cazuri lumea amână controlul periodic și se mint că ochii sunt doar obosiți sau că au stat tot mai mult cu ochii în anumite device-uri. Aceste simptome sunt unele clare care transmit că trebuie de luat măsuri instanțe, mai ales dacă se repetă constant. Un consult optometric nu trebuie de evitat, mai ales acum, în aceste timpuri, când unele magazine oferă gratuitate. 

Lanțul de magazine EXPERTOPTIC oferă un consult optometric gratuit oricând aveți nevoie, așadar puteți apela cu încredere. Dacă vorbim de reparatii ochelari Suceava sau de anumite modificări la nivelul acestora trebuie să apelați la un personal specializat, unul care vă poate rezolva problema instant. 

Mergeți la un control optometric – măcar o dată pe an!

De ce această recomandare? Pentru că veți reuși să aflați dacă dioptria a mai crescut sau a stagnat. Totodată veți discuta și cu o persoană specializată care vă poate da mai multe indicații despre cum să alegeți viitorii ochelari, cum să îi întrețineți, de ce nu. În cadrul EXPERTOPTIC vă puteți programa la un consult optometric la orice oră doriți. Magazinele care se află în incinta centrelor comerciale au un program prelungit, ceea ce înseamnă că vă puteți programa când doriți. După ce ieșiți de la muncă, după ce vă rezolvați sarcinile. Acesta este avantajul unor magazine care stau la dispoziția clienților. 

EXPERTOPTIC este acel magazin dedicat consultațiilor optometrice, ochelarilor de vedere, dar și produselor de întreținere. Vă puteți configura ochelarii de vedere, asta după ce vă veți stabili dioptriile.

Rame și lentile de la branduri cunoscute în gama EXPERTOPTIC 

Lentile progresive, antireflexie sau cele cu filtru împotriva luminii calculatorului, le veți găsi pe acestea în cadrul acestui magazin. Va puteți alege și rama preferată, poate o ramă ce vă pune în valoare trăsăturile feței și vă faceți să nu treceți neobservat pe oriunde veți merge. 

Dacă sunteți o fire îndrăzneață atunci cu siguranță puteți alege o ramă roșie care să vă pună în valoare ochii, asta dacă îi aveți deschiși la culoare. Vrei să mergeți pe varianta de negru clasic? Atunci cu siguranță că veți găsi o ramă de calitate. Vogue, Ana Hickmann, Guess sunt câteva mărci pe care le veți găsi în cadrul EXPERTOPTIC.

Programați online un consult – mult mai simplu!

Pe pagina oficială expertoptic.ro se poate face o programare în locația dorită. Nu durează mult timp și este mult mai ușor să vă asigurați programarea. Personalul specializat vă stă la dispoziție cu mai multe detalii despre produsele aflate în stoc. Contați pe ajutorul unor persoane care se pricep și vă îndrumă în așa fel încât să alegeți doar produsele potrivite pentru dumneavoastră. Apelați cu încredere și veți avea o pereche de ochelari așa cum vă doriți. 

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589