Showbiz

Rihanna spune adio burlăciei

Rihanna, cântăreaţa de 29 de ani din Barbados, este apreciată pentru muzica sa plină de viaţă, pentru vocea sa guturală, dar şi pentru trupul său de inivdiat. Recent o stradă din Barbados, locul de naştere al cântăreţei,a primit numele ei în semn de recunoaştere a meritelor deosebite pe care Rihanna le are. Este profund legată de Insulele Caraibe şi nu evită să meargă cu drag, în fiecare an, la carnavalul care se desfăşoară acolo. Zilele trecute, Rihanna a fost surprinsă zâmbind neobişnuit de mult şi având pe degetul inelal ceea ce semăna izbitor cu un inel de logodnă.

Rihanna formează un cuplu cu miliardarul saudit Hassan Jameel de aproximativ jumătate de an, dar se pare că relaţia a avansat cu paşi repezi şi a luat o turunură serioasă, potrivit dailymail.co.uk. Zilele trecute, cântăreaţa a fost surpinsă pe străzile din New York purtând ceea ce semăna foarte mult cu un inel de logodnă.
Cântăreaţa nu s-a ferit să ascundă inelul de fotoreporterii curioşi, din contră, a făcut tot posibilul să fie cât mai vizibilă piatră enormă care se situa în mijlocul acestuia. Bineînţeles, zâmbetul larg de pe chipul Rihannei, alături de inelul gigantic au reprezentat motive de speculaţii referitor la o cerere în căsătorie. Până în acest moment, Rihanna nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile care circulă privind statutul ei conjugal.
Cântăreaţa nu a fost însoţită, în plimbarea ei, de către presupusul logodnic, ci de un bodyguard. De altfel, Rihanna şi Jameel sunt văzuţi destul de rar împreună, în public, ei preferând să îţi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor. Ultima dată când cuplul a ieşit ăn văzul publicului a fost în noaptea de Halloween, când Rihanna a îmbrăcat un costum inspirat de unul dintre personajele Star Wars, iar Hassan a ales să imite aspectu unui pinguin pufos.

Afla mai mult pe click.ro