Politica

Romani au fost pacaliti! S-a aflat adevarul despre Klaus Iohannis, stia despre coronavirus!

Romani au fost pacaliti! S-a aflat adevarul despre Klaus Iohannis, stia despre coronavirus!
Romani au fost pacaliti! S-a aflat adevarul despre Klaus Iohannis, stia despre coronavirus!

Adevarul crunt iesit la iveala pentru toata tara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis si Orban stia despre coronavirus, asta sustin informatiile, asta inseamna ca stiau din ianuarie despre pandemia din China, relateaza capital.ro.

Anunțul a fost făcut de Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe pagina personală de facebook..

“Ei știau!

Mi s-a confirmat ceea ce spuneam încă din perioada stării de urgență, și anume că dl Iohannis și Guvernul Său au știut ce se întâmplă în China și în alte țări, dar au preferat să țină totul sub tăcere până când CCR le-a retezat avântul cu alegerile anticipate!

Iar atunci când planul anticipatelor le-a fost anulat, au schimbat macazul și au trecut în starea de urgență cu măsurile pe care le știm.

Am primit confirmarea acestor lucruri chiar zilele trecute în răspunsul primit de la Ministerul de Externe la întrebarea pe care le-am adresat-o și în care ceream detalii cu privire la informațiile pe care Ministerul le-a furnizat autorităților statului român cu privire la coronavirus”, a scris Tăriceanu.

„Astfel, în răspunsul primit, ministerul spune că primul semnal către autorități a fost transmis chiar de către Ambasada României la Beijing încă de pe data de 6 ianuarie 2020!

Exact, 6 ianuarie!

După aceea, această informare a fost urmată de o notă de informare către autoritățile române la data de 23 ianuarie.

Iar acum vine partea interesantă: din data de 25 ianuarie, Ambasada României la Beijing a trimis actualizări zilnice privind evoluțiile de COVID-19. ZILNIC!

Așadar, ai noștri conducători știau de situația coronavirusului, dar ei erau mai preocupați de alegerile anticipate!”, a adăugat liderul ALDE.