Social

Crestini au fost pacaliti! O descoperire socanta despre Isus Hristos, zguduie Biserica din temelii!

Crestini au fost pacaliti! O descoperire socanta despre Isus Hristos, zguduie Biserica din temelii!Crestini au fost pacaliti! O descoperire socanta despre Isus Hristos, zguduie Biserica din temelii, dupa ce multi sunt revolati citind in Biblie, s-a descoperit fiind minciuna, relateaza a1.ro.

Cercetatorii specializati in știință, fiind britanici care au identificat atent Sfântul Giulgiu din Torino, despre care se crede că ar fost cel cu care a fost învelit Iisus Hristos, după crucificare.

Pe țesătură apar două amprente: partea din față și cea din spate a unui bărbat neîmbrăcat, biciuit și probabil crucificat.

Conform textului biblic, a treia zi de la moartea lui Iisus Hristos, apostolii Ioan și Petru au intrat în mormânt, dar acesta era gol.

Isus Hristos a disparut, dar giulgiul în care fusese înfășurat era aruncat pe jos și într-un colț, împăturită, se afla pânza cu care chipul Mântuitorului fusese șters de sudoare și sânge.

Cercetatorii au descoperit acest lucru care pe toata lumea a socat.

După ce au făcut o serie de teste complicate au ajuns la concluzia că semnele ce apar pe Sfântul Giulgiu (portretul și urmele crucificării) nu sunt urmele rămase pe țesătura cu care a fost acoperit Iisus, ci mai degrabă o pictură sau un desen făcut de cel care a fabricat giulgiul.