Showbiz

Romania, în stare de SOC dupa anuntul MORTII marii ACTRITE

Romania, în stare de SOC dupa anuntul MORTII marii ACTRITERăzvan Săvescu, regizorul serialului de la Antena 1, ”Liber ca pasărea cerului”, a trecut prin momente extrem de grele atunci când soția lui, Oana Ioachim a murit, din cauza unei boli nemiloase.
În vârstă de 48 de ani, actrița a fost răpusă de cancer la sân, în 2015.

E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre Oana Ioachim (Oachi, aşa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru şi ne cunoşteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată şi o actriţă talentată şi inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în faţa unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana!”, a scris atunci Ștefan Bănică Jr., pe contul său de Facebook.
Soția acestuia a avut o carieră recunoscută atât în teatru, cât şi în cinematografie. Angajată a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani, aceasta a lucrat cu regizori precum Cătălina Buzoianu, Dan Micu, Dragoş Galgoţiu, Dinu Manolache, Sanda Manu

B1.ro