Showbiz

Roxana de la ”Puterea Dragostei”, primele imagini cu noile silicoane!

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a luat, de curând, o decizie care i-a uimit pe toți fanii ei, cu atât mai mult cu cât era adepta ”naturalulu”: și-a pus silicoane scrie wowbiz.ro
Roxana de la ”Puterea Dragostei” a decis să rezolve problema pe care credea că o are când venea vorba de felul în care arată: cea a bustului.
Așa că, zilele trecute, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a mers la unul dintre medicii cunoscuți pentru operațiile estetice pe care le-a făcut vedetelor și, fără să stea pe gânduri, a cerut implanturile cu silicon necesare pentru a avea, din punctul ei de vedere, sânii perfecți.

Astăzi a fost cea mai specială și minunata zi din viața mea! Nu credeam ca o să iasă atât de bine aceasta operație! Astăzi am sânii atât de frumoși și cu un aspect atât de perfect”, este declarația care a inflamat spiritele pe conturile de socializare ale Roxanei de la ”Puterea Dragostei”, mulți înghesuindu-se să vadă ”minunea” de decolteu pe care îl anunță focoasa fostă concurentă a emisiunii moderate de Andreea Mantea.
Din păcate însă, Roxana de la ”Puterea Dragostei” nuși-a prezentat, încă, în toată splendoarea, bustul, purtând, conform regulilor, o bustieră de care, probabil, va scăpa peste câteva săptămâni.

Până atunci însă, vedeta de la ”Puterea Dragostei” a început deja să se complimenteze pe contul ei de socializare pentru felul în care îi arată sânii și, printre altele, a postat o fotografie în care, modestă cum este ea, a descris-o în câteva cuvinte: „Cea mai frumoasă”.