Social

S-a culcat cu 20 de barbati în același timp, dupa care le-a cerut ceva socant. Nu au refuzat-o: „Doamne, cum a reușit asta?”

S-a culcat cu 20 de barbati în același timp, dupa care le-a cerut ceva socant. Nu au refuzat-o: „Doamne, cum a reușit asta?”O femeie a socant pe intreaga lume cu gestul ei iesit din comun, a intretinut relatii intime cu 20 de iubiti in acelasi timp, si se pare ca nici unu nu a refuzat-o, relateaza www.antena3.ro.

Tanara din China ia smecherit pe multi barbati, aceasta vroia o casa, si era nevoita sa plateasca in avans, ideea era sa convinga 20 de barbati sa ii cumpere 20 de iPhone-uri, dupa care le-a vandut sa iti plateasca casa.

„Toată lumea din birou vorbește despre asta acum”, a declarat Qiaoba în blogul său, informează BBC. 

„Cine știe ce cred iubiții ei acum că această știre a devenit publică”,  a continuat să adauge bloggerița.

Proud Qiaoba a spus Xiaoli nu a venit dintr-o familie bogată, așa că a trebuit să se gândească la soluții mai inovative pentru a strânge fondurile necesare.

Reacțiile de pe Internet au fost multe pline de admirație pentru modul inventiv în care femeia a reușit să își îndeplinească visul: „Nu pot găsi nici măcar un prieten.

Ea poate găsi 20 de iubiți în același timp și care să îi și cumpere fiecare câte un iPhone 7S. Vreau doar să o rog să mă învețe cum să reușesc asta „, a scris un utilizator pe rețelele de socializare.