Social

Povestea unei tinere a problemei intime: „M-am culcat cu 130 de bărbaţi până la 28 de ani, inclusiv cu patru într-o zi”

O tanara isi povesteste problema intima, Frankie o femeie foarte plina de viata din Marea Britanie, ii place enorm sa intretina relatii intime, si spune ca s-a culcat cu 130 de persoane, inainte de a implini varsta de 28 de ani, relateaza a1.ro.

Tanara sustine ca intr-o zi obisnuita a facut amor cu patru barbati diferiti, mai spune ca ea este dependenta de relatiile intime, si este dornica sa faca acest lucru zi de zi.

„Era o aşa mare prioritate pentru mine încât îmi făceam planuri în timpul serviciului”, a declarat ea, citată de publicaţia The Sun.

Dupa aceste actiuni ale tinerei, s-a lasat cu urmari, deoarece a intalniti si barbati mai salbatici in pat, care a inceput s-o afecteze psihic si emotional.

A dezvoltat o depresie severă, a intrat în contact cu boli cu transmitere sexuală și chiar a rămas și însărcinată. Ulterior, Considine a fost diagnosticată cu dependență de sex.

„Sunam la muncă şi spuneam că sunt bolnavă sau anulam întâlniri cu prietenii dacă ştiam că pot face sex..”, a spus ea.

„Am fost mereu plinuţă, mai mare decât prietenele mele, iar viaţa mea a fost dificilă.

Aşa că bănuiesc că atunci când am primit atenţie sexuală, am devenit dependentă de ea”, a mai spus aceasta, care a început să-și caute posibiliparteneri sexuali pe internet de la vârsta de doar 14 ani.

„Dependenţa sexuală este o tulburare psihologică ce include neglijarea activităţilor sociale sau a sănătăţii personale, încercarea repetată de a controla comportamentul sexual fără succes şi acceptarea comportamentului sexual în ciuda consecinţelor negative.“, spune psihologul Janna Dickenson.