Actualitate

Scandal în Spital: Bătrân Tratat Cruel, Scene Revoltătoare

Scene șocante au avut loc recent într-un spital din România, unde un bătrân bolnav a fost tratat cu brutalitate și umilință de către doi angajați ai unității medicale scrie realitatea.net

Imaginile revoltătoare au fost surprinse în Spitalul Municipal din Bârlad și au fost postate pe rețelele de socializare, atrăgând atenția publicului și generând indignare.

În filmările care au devenit virale, se poate observa cum cei doi angajați îl tratează pe bătrân asemenea unui animal, târându-l pe jos și trântindu-l apoi pe pat.

Agresiunea verbală la adresa bătrânului este la fel de șocantă, cu femeia care îl apostrofează și îi reproșează faptul că nu poate să stea în picioare.

Conform celor care au postat imaginile, bătrânul se simțea extrem de rău și avea nevoie de ajutor medical, nu de tratamentul violent și umilitor la care a fost supus.

Direcția spitalului a anunțat imediat că a demarat o anchetă disciplinară în acest caz, iar autoritățile se angajează să ia măsuri adecvate în urma rezultatelor investigației.