Showbiz

SCANDAL intre România TV si Tabloidul Libertatea

Tabloidul Libertatea condus din pacate in continuare de Catalin Tolontan a devenit un instrument de manipulare si fake news comparabil cu unele dintre cele mai obscure publicatii din publishingul Romanesc.
Din dorinta de a poza in “arbitru editorial” al presei romanesti Catalin Tolontan si tabloidul Libertatea continua sa atace institutii media de anvergura pentru a-si pastra relevanta pe care de altfel nu au avut-o niciodata.

Inca o data putem dovedi clar cat de jenant este procesul de documentare si in ce mod ingrijorator mimeaza apostolii lui Catalin Tolontan jurnalismul daca nici macar nu s-au obosit sa deschida televizorul pe Romania tv (postul de stiri nr 1 din Romania) pentru a de convinge ca tot ce scriu este complet fals.
Intr-un dispret total fata de bunul simt si regulile elementare de jurnalism Catalin Tolontan si argatii sai fac ceea ce s-au antrenat mai bine sa faca: atacuri de gherila dictate de interese politice, mascate sub poleiala “jurnalismului”.

Ieri, Romania TV a fost prima televiziune din tara care anuntat in regim de breaking news tentativa de lovitura de stat din Rusia.
Romania TV a continuat sa difuzeze in fiecare ora stiri si dezbateri ce vizau avansul grupului Wagner catre Moscova. Cu toate acestea Cristian Tudor Popescu si Catalin Tolontan au demarat o ampla campanie de dezinformare menita sa denigreze Romania TV.

Aceste dezinformari au aparut in cateva randuri anul acesta atunci cand Tolontan a impins-o spre sinucidere pe Iulia Marin sau cand CTP a incercat sa invinuiasca RomaniaTV de filo-Putinism.

Manipularile neo-marxiste CTP iste si tolontaniste nu sunt cu nimic mai prejos decat manipularile lansate de catre Putin si Prigojin.

Romania TV le va actiona in judecata de aceasta data pe aceste doua personaje perfide precum si Trustul Ringier care este editorul Libertatea.

Dupa 20 de ani de manipulari impotriva romanilor si promovarea unor personaje toxice in conducerea Romaniei credem ca este momentul sa-i oprim pe acesti Tolontan si CTP.

Anul viitor va fi foarte important pentru Romania, iar aceste personaje isi fac incalzirea pentru manipulare si minciuna, denigrand pe oricine ar putea arata adevarul.

Redactia Romania TV