Politica

Scandal mostruos intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp. Au cantat amandoi, dupa care Culita a jignit-o pe Carmen!

Scandal mostruos intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp. Au cantat amandoi, dupa care Culita a jignit-o pe Carmen!S-a produs un scandal mare intre artisti Carmen de la Salciua si Culita Sterp, cel mai mediatizat divort din Romania, iar acuma acuzatiile curg ca pe banda din ambele parti, relateaza bzi.ro.

Atacul vine chiar in momerntul cand ei formau inca o familie, acestia au avut in Irlanda un concert, si acolo nu vroiau sa faca poze impreuna, dar pe scena au colaborat de minune, cel putin pana cand Carmen a vazut videoclipul cu Culita.

Mai exact, in videoclipul cu pricina, Culita Sterp o ataca, dur, pe Carmen de la Salciua.

Astfel, avand o actrita care seamana izbitor cu fosta lui sotie, el jucandu-si propriul rol, pune in scena o adevarata poveste in care ar fi victima unei infidelitati crunte, acuzand-o in fapt pe Carmen ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al sau.

Normal, Carmen a reactionat dur la imaginile cu pricina, dar, plecata la cantare, in Irlanda, alaturi de Culita Sterp – ei avand de onorat contracte pana in 2020 chiar – a incercat sa fie subtila.

”Eu cred in ceea ce sunt si in ceea ce fac! Pun mai mult pret pe adevar decat pe parerile celorlalti”, a notat Carmen de la Salciua pe conturile ei de socializare dupa ce a vazut imaginile cu pricina.