Showbiz

BOMBA in showbiz! Ce legatura este intre Culita Sterp si Vladuta Lupau? Cum va reactiona Carmen de la Salciua?

Culita Sterp este unul dintre cel mai iubit artist din Romania, si are foarte multe evenimente, iar la un concert a avut onoarea sa se intalneasca si sa cante alaturi de iubita artista Vladuta Lupau, iar acesta din respect pentru ceea ce canta Vladuta si timbrul ei frumos, si-a facut poze cu artista de muzica populara, dar nimeni nu stie cum a reactionat Carmen de la Salciua, relateaza spynews.ro.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua, au inceput sa formeze din nou un cuplu, care este foarte apreciat de fanii lor, in ciuda despartiri lor, acestia s-au impacat, pentru ca mai exista sentimente intre ei, dar pentru asta nu inseamna ca artistul nu isi face poze cu diverse artiste sexy.

Culita a vrut sa isi faca poze cu Vladuta Lupau, sa arate fanilor sa-i cu cine are onoarea de a canta, iar imaginile le-a postat pe Instagramul lui, este normal ca fanii au comentat in legatura cu aceasta poza.
Carmen de la Salciua chiar nu este deloc geloasa, pentru ca Culita si Vladuta sunt colegi in ce priveste muzica, iar asta nu le va afecta relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita sterp, avand mare incredere unul in altul.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi, iar fanele sunt în delir de fiecare dată când îl văd, însă destinul face ca el să rămână alături de Carmen de la Sălciua, indiferent de situația prin care a trecut alături de ea.