Actualitate

Scene terifiante în fața unei biserici din Constanta. Cine este actorul care a încercat să îți ucidă soția

Un actor – odinioară în glorie, dar care a picat în patima alcoolului – ar fi încercat să-și ucidă soția, în fața unei biserici.

Cu greu a scăpat femeia din mâinile lui, după ce a sunat la 112. Când au ajuns la fața locului, poliţiștii și-au dat seama că agresorul este un client mai vechi. Bărbatul avea deja pe numele său 3 ordine de restricție.
Odinioară suflet de artist, soțul abandonat n-a reușit să treacă peste suferință, nici după luni de la despărțirea de soție. Ultima oară, ar fi încercat s-o aducă lângă el cu forța: chiar când femeia ieșea pe poarta bisericii, bărbatul a luat-o de gât. Speriată că o sugrumă, a încercat să scape din strânsoare și a reușit să sune la 112.

Eugen Tanasescu, purtator de cuvant la Arhiepiscopia Tomisului: Ne surprinde faptul că până și la biserică venim cu astfel gânduri dacă nici la biserică nu reușim să ne ținem frustrările în frâu, biserica este cel mai nepotrivit loc unde să ai astfel de ieșiri față de aproapele tău, fiindu-ți chiar soție.
Când au ajuns la fața locului, poliștiștii din Constanța l-au recunoscut imediat pe agresor. Nu mai puțin de 4 dosare penale aveau deschise pe numele lui după divorț. Soția a depus plângere împotriva celui de care s-a despărțit pentru că ar fi bătut-o, iar ultimul ordin de protecție l-ar fi obținut în urmă cu 6 luni. Hârtiile de la poliție nu l-au făcut însă mai puțin violent și nici nu l-au ținut departe pe fostul soț. Cunoscuții spun că de vină ar fi băutura, viciul în care bărbatul s-a refugiat după ce și-a încheiat cariera de actor.

Scene terifiante în fața bisericii
Dan Cojocaru, actor: A fost coleg cu noi la Teatrul Fantasio, a venit undeva în anii 90. A avut un potențial comic fantastic, se anunța la vremea respectivă un nou Jean Constantin, dar nu a rezistat decât foarte puțini ani. În ultima perioadă, se ocupa cu altceva, încerca să supraviețuiască. De fiecare dată când m-am întâlnit cu el, din nefericire, l-am văzut mult prea apropiat de lumea aceasta a lui Bachus.

Citeste mai mult.