Actualitate

Se anunţă controale sporite de Revelion din cauza COVID-19

Se anunţă controale sporite de Revelion din cauza COVID-19
Se anunţă controale sporite de Revelion din cauza COVID-19

Angajaţii Ministerului de Interne (MAI) vor verifica în următoare perioadă modul în care sunt respectate măsurile de protecţie sanitară, inclusiv restricţiile impuse în localităţile aflate în carantină din cauza COVID.
Controale sporite de Revelion din cauza COVID-19. În zilele următoare vor fi organizate filtre şi patrule mixte în aşa fel încât să se evite producerea de aglomerări şi de evenimente nedorite, a anunţat marţi Ministerul de Interne.

Măsurile au fost stabilite în cadrul unei şedinţe în sistem videoconferinţă, la care au participat ministrul Lucian Bode, conducerea ministerului, reprezentanţii prefecturilor şi cei ai structurilor centrale şi teritoriale ale MAI
Lucian Bode, ministrul de Interne, le-a mulțumit angajaţilor MAI pentru modul în care s-au mobilizat în perioada Crăciunului pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor. El a menţionat că este necesară continuarea impunerii acestor măsuri în perioada următoare, în funcţie de situaţia existentă la nivelul fiecărui judeţ şi de specificul zonelor.

„Îmi exprim încrederea că efortul coordonat al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne va contribui semnificativ pe de o parte la menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, iar pe de alta la efortul colectiv de prevenire şi limitare a efectelor pandemiei COVID – 19.”, a afirmat Lucian Bode.

sursa