Actualitate

Se anunță război total intre Rusia si America! Rusia, în alertă! Trump scoate artileria grea

Se anunță război total intre Rusia si America! Rusia, în alertă! Trump scoate artileria greaO noua groaza la nivel mondial, s-a anuntat razboi mare intre Rusia si America. deoarece presedintele SUA, Donald Trump, a prezentat o straategie pentru a apara tara cu antiracheta, care este menita tuturor celor care ii ameninta tara, Rusiei si Chinei, dar si ale Iranului si Coreei de Nord, relateaza capital.ro.

„Într-o perioadă de ameninţări în evoluţie constantă şi rapidă, noi trebuie să ne asigurăm că capacităţile noastre de apărare sunt unice şi fără egal în lume”, a declarat preşedintele american, anunţând la Pentagon această nouă strategie menită să protejeze Statele Unite şi pe aliaţii lor de atacuri balistice.

„Statele Unite îşi vor ajusta acum postura, pentru a se apăra de orice tir de rachetă, inclusiv rachete de croazieră sau cele hipersonice”, a adăugat el.

„Noi vom distruge orice rachetă lansată de o ţară ostilă, inclusiv o ţară care ar lansa-o din greşeală, oricare ar fi originea geografică a atacului”, a spus el.

Noua strategie, care înlocuieşte un document datând din 2010 ce se concentra asupra rachetelor intercontinentale, prevede dezvoltarea de armament în vederea contracarării ameninţării rachetelor de croazieră.

”Aceste tehnologii noi reprezintă noi ameninţări, iar aceste ameninţări sunt mai dificil de văzut, mai dificil de urmărit şi mai dificil de luptat împotriva lor”, a declarat secretarul interimar al Apărării Patrick Shanahan.

”(Le transmitem) concurenţilor noştri (că) vedem ceea ce faceţi şi luăm măsuri”, a adăugat el.