Actualitate

Şeful Poliţiei Sector 4 nu îşi poate justifica averea. Diferenţă nejustificată de 60.000 de euro

Şeful Poliţiei Sector 4 nu îşi poate justifica averea. Diferenţă nejustificată de 60.000 de euroAgenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate de aproximativ 60.000 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Cornel Drumariu, şeful Poliţiei Sector 4, a anunţat instituţia într-un comunicat.
În acest caz a fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea demarării unei acţiuni de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Cornel Drumariu.
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, arată ANI
În luna mai a anului 2019, Cornel Drumariu a fost prins beat la volan, într-o razie a Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Sursa