Showbiz

Sergiu Țopa, la lasat MUT pe Dan Negru

Sergiu Țopa a vrut să-l impresioneze pe Dan Negru și a reușit. Tânărul pictor a realizat un tablou cu foarte multe elemente care au mare legătură cu familia prezentatorului și i l-a înmânat în cadrul unei emisiuni Tv pe care acesta o prezenta în Republica Moldova.

La vederea operei de artă, Dan Negru a fost vizibil emoționat, mai ales că tânărul a și-a făcut bine temele și a aflat un amănunt extrem de important legat de familia prezentatorului.

Dan Negru: Mamă, ce tare! Mulțumesc foarte tare! Excelent! O să-l pun acasă. Sergiu, ce înseamnă 18 iunie 1951? Că eu cât de cât, Doamne Ajută, sunt în 71. 

Sergiu: Dumneavoastră, pe parcurs o să vă aduceți aminte despre data asta, semnificativă pentru familia dumneavoastră.

Dan Negru: Să răscolesc în amintiri, nu? E cumva Rusalii, legat de Rusalii? 

Sergiu: Da!

Dan negru: Dar de unde știi? Nu e o dată foarte fericită pentru familia mea. E o zi în care de Rusalii, în România, au fost deportați foarte mulți români în Bărăgan, și familia mea a fost printre cei deportați. Despre asta e vorba?

Sergiu: Da!

Dan Negru: Ești tare! Mulțumesc frumos! M-ai emoționat. „

După un rând de aplauze, vizibil emoționat, Dan Negru revine și spune: „Deportarea românilor în Bărăgan, acolo unde era și familia mea, s-a făcut în niște trenuri numite bouvagon. Erau puse animale acolo și … Tu ai pus și trenul. Bravo, Sergiu!” scrie cancan.ro

Cine este Sergiu Țopa

Sergiu Țopa este un pictor ce execută lucrări într-un stil unicat în lume, ceea ce prezintă o combinație dintre surrealism, cubism, nuar si minimalism siluetic.

Tablourile realizare de tânărul pictor au fost apreciate de diverse personalități politice precum Președintele Interpolului, Meng Hongwei, Reprezentantului Special al OSCE,Thomas Mayr Harting, Eurodeputatul Traian Băsescu.

De asemenea, și starurile naționale și internaționale au fost impresionate de talentul lui Sergiu Țopa.

Dintre acestea fac parte Eugen Doga, Antonia, Dan Bălan, Chris Norman din trupa Smokie, Carla’s Dream, Lil Jon, Blue, Modern Talking, Motans, Arilena Ara, Imany, Smily s.a.