Actualitate

SHOWBIZ-Fiica Andreei Esca vrea sa devina sotie!

Fiica Andreei Esca, și „fiul adoptiv” al lui Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste adolescentină, dar de pare că tânăra are planuri mari și se gândește cu nerăbdare la ziua în care își va schimba numele de familie și își va întemeia propria familie alături de cel care i-a furat inima scrie click.ro

Alexia Eram se gândește din ce în ce mai mult la ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și va păși în fața ofițerului stării civile.

Tânăra a fost dată de gol chiar de iubitul ei, care a dezvăluit pe pagina sa personală de Instagram indiciile pe care i le lasă fiica Andreei Esca pentru a-și vedea visul implinit.

Recent, fiica Andrei a încărcat pe pagina personală a unei rețele de socializare un indiciu cât se poate de elocvent. Este vorba despre o fotografie în care apar două mâini, una aparținând unui bărbat și una aparținând unei persoane de sex feminin.

Pe mâna femeii se observa un inel, care pare să fie de logodnă. Ca descriere a imaginii este folosit un singur cuvânt, „da”.

Mario a descoperit imaginea și le-a explicat admiratorilor că un băiat trebuie să fie foarte atent la indiciile pe care le oferă prietena sa pentru a achiziționa un cadou pe care aceasta și-l dorește sincer.

Sunt stalker-ul nr. 1 al Alexiei de câteva zile. Vânez indiciile pe care mi le lasă pentru cadoul de Valentine’s Day. Trebuie să citim printre rânduri, băieți, vă spun din experiență”, le-a spus Mario prietenilor lui virtuali.

Alexia și Mario se bucură de timpul pe care îl petrec împreună, căci nu mai este mult până când drumurile lor se vor despărți. Fiecare își va urma planurile și prioritățile, iar relația va fi supusă testului distanței.

Fiica Andreei Esca pleacă la facultate în străinătate, iar Mario nu o va însoți, căci trebuie să se ocupe de cariera sa aflată în plină ascensiune.