Showbiz

Simona de la Puterea Dragostei: „M-am sarutat cu Jador”

Fosta concurentă de la emisiunea Puterea Dragostei, Simona, a șocat fanii dezvăluind că a avut o idilă cu celebrul cântăreț Jador. Potrivit declarațiilor acesteia pentru wowbiz.ro, cei doi s-au sărutat în secret, întâmplarea având loc în urmă cu puțin timp.

Deși în timpul emisiunii fiecare era atras de altcineva, Simona a mărturisit că între ea și Jador s-a întâmplat ceva neașteptat.

„Nu m-am gândit niciodată la el ca la un bărbat al meu. Am jucat în clipurile lui și l-am văzut ca pe un prieten, dar nimic mai mult! Până într-o zi…”, a povestit Simona pentru WOWbiz.ro.

Într-o zi, în timp ce se aflau în studio, Jador înregistra o piesă, iar Simona era prezentă acolo. Atmosfera s-a încălzit, cei doi s-au jucat și tachinat, iar într-un moment de pasiune, Jador a sărutat-o pe Simona.

„A fost ceva pasional, mi-a plăcut maxim, deși am fost surprinsă la început! De fapt amândoi… dar cred că a fost o acțiune din impuls”, a declarat Simona, subliniind că au urmat apoi o serie de momente frumoase între ei.

Cu toate acestea, Simona a recunoscut că, deși a avut o idilă cu Jador, sentimentele ei au fost mereu pentru un alt concurent al emisiunii, Culiță.

„Am fost împreună și mi-a părut rău că nu a mers. Eu, ca să vă spun drept, în casă, doar de Culiță mi-a plăcut. M-am îndrăgostit de el rău de tot! Acesta este adevărul, de ce să vă mint. Însă, nu a fost să fie, lui îi plăceau fetele, iar eu l-am vrut doar pe el”, a adăugat Simona într-un live exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro