Showbiz

Simona Florescu și-a anulat spectacolele din cauza unei probleme de sănătate

Simona Florescu trece prin momente de cumpănă după ce din cauza unei pneumonii a rămas fără voce. Artista a fost nevoită să își pună pe pauză mai multe spectacole și să urmeze un tratament împotriva acestei boli.
Simona Florescu trece prin momente de cumpănă! Simona Fiica artistei, Ioana Dichiseanu, a dezvăluit că mama sa se confruntă în această perioadă cu mai multe probleme de sănătate cauzate de o pneumonie care a lăsat-o fără voce.
Din această cauză fosta soție a regretatului actor Ion Dichiseanu a fost nevoită să ia o pauză de la spectacolele sale și să urmeze un tratament pentru combaterea bolii.

De Revelion artista a susținut un concert împreună cu fiica sa, la Vălenii de Munte, despre care Ioana Dichiseanu a vorbit într-un interviu, chiar înainte de Crăciun.

O să cântăm eu și mama, așa că o să fim colege. Anastasia va avea ea și ea spectacol, ea este în corpul de balet. Noi cântăm și ea dansează. Dar toată vara, pe litoral, ea a dansat. S-a băgat în toate spectacolele.

De data asta, sper ca Adi să nu se supere pe mine, însă va fi pe post de șofer și cameraman. Anul ăsta, la final, nu muncește, muncește pentru mine. Când e dragoste nimic nu-i imposibil. Este un soț devotat, iar în limita timpului pe care îl are, chiar se implică în viața noastră și mă ajută cu absolut tot. Voi cânta Fado, dar voi avea și alt repertoriu cu alte melodii tot în portugheză’, a declarat Ioana Dichiseanu
Din nefericire, escapada de la munte i-a adus ghinon Simonei Florescu care s-a ales cu o pneumonie destul de puternică, ce a lăsat-o fără voce. Acum, starea de sănătate a artistei s-a ameliorat însă, ea se află în continuare sub tratament.

Regretatul actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață, în anul 2021, la vârsta de 87 de ani, iar fiica sa, Ioana, vrea să organizeze un festival la Adjud care să îi poarte numele.

La vară voi cânta din nou cu mama, însă la primăvară, în mai, vom realiza festivalul Ion Dichiseanu, la Adjud. Am niște proiecte legate de Portugalia, sper să fie realizate. Nu depinde doar de mine, sunt alte lucruri la mijloc, depinde de instrumentiști, este important acest aspect, în Portugalia, sa le cânți pe negativ. Un spectacol, însă totul ține de instrumentiști’, a adăugat artista.

sursa