Showbiz

Andra Volos, la perfuzii din cauza unor probleme de sănătate

Andra Volos, cunoscută publicului din emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”, a ajuns la perfuzii din cauza unor probleme de sănătate, potrivit unei postări recente pe pagina sa de Instagram. Influencerița a dezvăluit că suferă de febră mare, tuse seacă, dureri de cap și musculare, întrebându-se cu uimire ce virus ar putea fi responsabil pentru simptomele sale scrie bzi.ro

Fosta concurentă a emisiunii și-a informat fanii că petrece timpul vorbind cu fiica ei prin FaceTime, menționând că se simte recunoscătoare pentru sprijinul mamei sale. Cu toate acestea, Andra a subliniat că, în ciuda stării de sănătate precare, fetița ei este bine și în siguranță.

Într-o postare anterioară, Andra Volos a surprins publicul cu un mesaj neașteptat, exprimându-și dorința de a deveni mămică pentru a doua oară. Prin intermediul unei imagini alături de partenerul său, Lele, pe vremea când era însărcinată, ea a sugerat că ar vrea să aibă un băiețel, amintind momentele frumoase ale primei sarcini.

Andra Volos și Lele formează un cuplu apreciat în mediul online, iar în ultimul an au devenit părinții unei fetițe numite Kim. Nașterea micuței a fost un moment emoționant pentru cei doi, iar Lele a transmis un mesaj plin de bucurie pe Instagram. Recent, Andra a postat un clip pe TikTok alături de mama lui Lele, evidențiind relația deosebită pe care o are cu familia partenerului său.

În prezent, Andra Volos se află sub supravegherea medicilor, care i-au administrat perfuzii pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate. Fanii îi transmit gânduri pozitive și își exprimă speranța că se va recupera rapid.