Showbiz

Smiley a lansat piesa „Până la tine”

Cântăreţul Smiley a lansat vineri piesa „Până la tine”, dedicată fiicei lui născute în urmă cu trei zile.

Prin aceasta, el marchează începutul vieţii în trei.

Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat Dorian, care semnează regia clipului „Până la tine” alături de Nicu Drăgan, ca editor şi director de imagine.

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi, cântăreţul anunţând că fetiţa lor a avut la naştere 3,230 kilograme şi 51 de centimetri.
Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: “Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă„, a scris Smiley pe Facebook, în urmă cu trei zile.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă„.

Ei au publicat un videoclip cu pregătirile de dinainte de naştere.

Emoţiile noastre de dinainte de a fi trei. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toata perioada asta! Să fie soare!”, au scris cei doi.

sursa