Actualitate

Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar susține că a încurcat pedalele

Șoferița de 56 de ani care a provocat accidentul din București în urma căruia două fetițe și-au pierdut viața a fost audiată trei ore. Femeia a susținut că a pierdut controlul volanului din cauză că nu conducea prea des și a încurcat pedalele, informează b1.ro.

Potrivit Digi 24, ea a fost lăsată să plece, fără să fie luată nicio măsură preventivă.

Femeia a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere.

De asemenea, acesteia i-au fost prelevate probe biologice, urmând să stabilească dacă a consumat alcool.

Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă.

Reamintim că accidentul a avut loc sâmbătă seară, în Capitală, când o femeie a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp.

În urma impactului, mașina a fost proiectată în gardul unei case și a lovit doi copii care se aflau pe trotuar, a anunțat Brigada Rutieră.

Cele două copile au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, la spitalul Floreasca, respectiv la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă medicii nu le-au putut salva.

Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că mașina a venit cu viteză foarte mare. o femeie a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp.
După accident, șoferița de 56 de ani și pasagerul au fost transportați la spitalul Pantelimon. Ei susțin că au fost loviți de martorii care au asistat la tragedie.