Actualitate

Șoșoacă a lansat BOMBA: „Raed Arafat este condamnat la moarte, la el acasă, în Palestina!” Raspunsul lui

Șeful DSU a fost ținta unor acuzații șocante, în ultimele zile. Prima reacție a lui Raed Arafat, după ce Diana Șoșoacă a spus că ar fi condamnat la moarte „la el acasă”. Cum a catalogat declarația.

„Din păcate, în ultima perioadă au fost multe din aceste tipuri de minciuni. Asta a fost una mai mult răspândită, care a dus la atacuri foarte mari și la niveluri de persoană dar și la nivelul instituției care o deservesc, DSU. Nu e singura minciună. Hai să luăm minciuna că «doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă», adică nu la mine acasă în România, ci «la el acasă» în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună”, a explicat șefu DSU.

Fără să dea nume, Raed Arafat a explicat că sursa acestei minciuni este o „doamnă senatoare”. Ar fi vorba despre nimeni alta decât Diana Șoșoacă, fost membru AUR, care a afirmat joi, 11 martie, că medicul ar fi fost condamnat la moarte „în tara lui”, fără să precizeze fapta pentru care ar fi primit o asemenea sentință: „De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni”, a spus Șoșoacă, la România TV.
sursa