Actualitate

Soția lui Gheorghe Dincă a intrat în vizorul procurorilor DIICOT!

Soția lui Gheorghe Dincă a intrat în vizorul procurorilor DIICOT!Ancheta presupuselor crime in serie din Caracal ia o turnura neasteptata. Se vorbeste de o a treia victima, iar medicii legisti vor relua expertiza ramasitelor descoperite in padurea din care, initial, au spus ca nu pot preleva probe ADN. Intre timp, surse din ancheta lanseaza o ipoteza stupefianta: sotia lui Gheorghe Dinca ar putea ajunge suspect in dosar. Femeia ar fi stat o luna de zile in casa groazei – exact in perioada in care suspectul spune ca ar fi rapit-o si ar fi ucis-o pe „fata din aprilie”, adica pe Luiza Melencu.
In primele zile, cand criminalistii au pasit in gospodaria groazei din Caracal, sotia lui Gheorghe Dinca a fost mai mereu prezenta la perchezitii.

S-a ferit insa de explicatii in fata camerelor de filmat, iar anchetatorilor le-ar fi spus ca nu stie absolut nimic, ea fiind plecata de multi ani in strainatate.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia ar fi stat acasa o luna de zile, exact in aprilie, cand Luiza Melencu ar fi fost rapita si ucisa, dupa cum insusi suspectul de crime in serie declara.
Fiica suspectului recunoaste ca sotia lui Gheorghe Dinca venea in fiecare an in Caracal, dar neaga vehement ca ar fi avut vreodata vreun indiciu despre atrocitatile
care se presupune ca s-ar fi derulat in casa ei.

Intre timp, legistii anunta ca reiau expertiza in cazul oaselor descoperite in padure. La sfarsitul saptamanii, spuneau ca nu pot stabili identitatea victimei pe baza testelor ADN, deoarece oasele sunt prea deteriorate, conform Știrile Kanal D.

Ancheta e tulburata si de recentele probe peste care au dat criminalistii.

O poseta albastra si un alt cercel – care nu ar fi apartinut nici Alexandrei – nici Luizei – iar asta intareste ipoteza unei a treia victime.

Cu un aparat performant, vor fi scanati si peretii casei. Dinca ar fi zidit mai multe straturi de ciment sub care s-ar putea ascunde alte probe biologice.

Totodata – anchetatorii – vor sapa nu mai putin de 20 de gropi in curte, in locurile in care scannerul a indicat anomalii.

sursa