Showbiz

Speak, experiența înfricoșătoare: „Am crezut că mor!”

Speak, la un pas de moarte!

Speak a șocat pe mulți atunci când a mărturisit că a fost la un pas să-și piardă viața scrie bzi.ro

Declarația cutremurătoare a fost făcută în cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”, unde Speak și Florin Ristei comentează ultimele ediții ale emisiunii de pe Antena 1, Power Couple. Artistul a povestit că era la volan când i s-a făcut rău și a simțit o transpirație rece la ceafă, urmată de vărsături și o senzație de ceață în fața ochilor.

Experiența dramatică

Speak a împărtășit detalii despre momentul înfricoșător, descriind cum a simțit că moartea îl înconjoară. Artistul s-a speriat teribil și a recunoscut că nu a știut cum să reacționeze în momentul în care a simțit că își pierde cunoștința.

Era să mor! Eu eram la volan, am avut o ședință foto. Conduceam, mă întorceam spre studio și aproape de casă simt așa o transpirație rece la ceafă, deodată, nu mi-a dat niciun semn. Următorul simptom a fost vomă și când m-am aplecat să caut o apă, mare ceață pe ochi, atunci m-am panicat, am zis că mor, așa arată moartea. Și am luat o apă, nu mai vedeam, a fost o epuizare și panică. E ceva înfiorător, e ceva rău, am crezut că mor la propriu, nu am trecut niciodată prin asta”, a mărturisit Speak.

Situație tensionată în cuplu

Pe lângă experiența dramatică, Speak și partenera sa, Ștefania, se confruntă cu zvonuri privind o presupusă despărțire, cauzată de faptul că Ștefania nu își mai poartă inelul de logodnă.

Se pare că bijuteria este extrem de importantă pentru ea, având o mulțime de diamante care s-au desprins de-a lungul timpului. De aceea, a decis să-l protejeze și să-l poarte doar la ocazii speciale.

Afirmațiile șocante ale lui Speak au stârnit neliniște în rândul fanilor, care își exprimă îngrijorarea pentru sănătatea artistului. În ciuda momentului dramatic, acesta a reușit să-și recapete starea de bine, dar povestea lui ridică întrebări legate de cauzele și impactul acestor simptome asupra sănătății sale și a altor persoane.