Actualitate

Tânăr de 25 de ani, cercetat – Ar fi trimis mai multe mesaje unei fete de 11 ani

Un tănăr de 25 de ani din Sighetu Marmaţiei este cercetat pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. El ar fi trimis mai multe mesaje unei fete de 11 ani, acestea fiind găsite de tatăl acesteia, anunță sighetpebune.ro

La data de 23 octombrie a.c., poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi de către un bărbat, de 37 de ani, din Rona de Sus, cu privire la faptul că, în telefonul fiicei sale, în vârstă de 11 ani, ar fi găsit mai multe mesaje trimise de către un tânăr, de 25 de ani, din Sighetu Marmaţiei”, a transmis, joi, IPJ Maramureș.

Sursa citată a precizat că, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Sighetu Marmaţiei, la locuinţele tânărului de 25 de ani.

În cadrul percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, în vederea administrării probatoriului. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale”, a mai transmis Poliţia.