Extern

Agresiune sexuala Asupra unei Fete de 12 Ani

O fată de 12 ani a fost agresată sexual, de 17 adolescenţi

Într-un eveniment deosebit de șocant, autoritățile din Viena raportează un caz de agresiune sexuala asupra unei fete de doar 12 ani, comis de 17 adolescenți scrie digi24.ro

Agresiunea sexuala și Modul de Desfășurare

Agresiunea s-a desfășurat repetat, “de mai multe ori pe săptămână, timp de mai multe luni”, potrivit poliției, care a subliniat că aceștia își filmau sau fotografiau acțiunile. Locurile unde s-au petrecut aceste acte atroce includ scări, toalete, garaje, hoteluri și chiar locuințele agresorilor.

Suspecții și Originea Lor

Majoritatea suspecților sunt minori, cu o varietate de origini, inclusiv siriană, turcă, italiană, bulgară și sârbă. Doi dintre aceștia au mai puțin de 14 ani și nu pot fi acuzați penal. Cei mai mulți sunt deja cunoscuți de poliție pentru alte infracțiuni, inclusiv diverse infracțiuni sexuale și producerea de imagini cu agresiuni sexuale asupra minorilor.

Reacția Autorităților și Victimei

Autoritățile au interogat treisprezece dintre suspecți, care au negat parțial acuzațiile. Victima, o cetățeancă austriacă, a avut inițial contact cu unul dintre adolescenți, cu care ar fi avut o relație.

Ea a intrat ulterior în contact cu ceilalți băieți, care au schimbat videoclipuri cu acțiunile lor pe rețelele sociale. În ciuda amenințărilor de răspândire a imaginilor, tânăra a mărturisit mamei sale în octombrie, care a depus imediat o plângere. Protecția ei este asigurată, iar ancheta urmează să fie transferată la procuratură pentru investigații ulterioare.

Concluzii și Urmele Anchetei

Ancheta continuă, iar procurorii vor face lumină în acest caz extrem de rar într-o țară cu o rată scăzută a criminalității. Dispariția imaginilor de pe internet și tăcerea inițială a victimei au complicat investigația, dar autoritățile sunt hotărâte să aducă făptașii în fața justiției și să ofere victimei protecția și sprijinul necesar în timpul procesului.