Showbiz

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit când a aflat dimineaţă de moartea fiului. A făcut infarct

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a murit când a aflat de moartea cunoscutului interlop. Nicolae Duduianu ar fi făcut infarct
Nicolae Duduianu a murit marţi dimineaţă dupăî ce fiul său, Emi Pian, a fost înjungiat mortal. Atunci când a aflat că Emi a murit, marți dimineață, 4 august 2020, tatăl său a suferit un șoc. Nicolae Duduianu, zis Pian, s-a stins în urma unui infarct.
Emi Pian, fiul lui Nicolae, a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, chiar în Capitală. Scandalul a pornit de la un nod de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.
Vă amintim că Nicolae Duduianu, zis „Pian”, cunoscut membru al lumii interlope din București, a fost arestat pentru tentativă de omor. Nicolae Pian era unul dintre capii clanului care terorizează de ani de zile Bucureştiul, implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj.
În februarie 2019, Nicolae Duduianu a lovit intenţionat cu maşina un bărbat. „În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20,00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul. Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

La acest moment, se desfășoară percheziții la locuința celui suspectat că l-a ucis, membru al Clanului Rinu. În casa din Giulești-Sârbi, polițiștii au găsit un cuțit de bucătărie, pe care l-au ridicat.

sursa