Actualitate

Test de rezistenţă Galaxy S8 Plus

Privind pentru prima dată Samsung Galaxy S8 Plus, ai spune că nu ai în faţă un dispozitiv mobil foarte rezistent, dar imaginile din video-ul de mai jos s-ar putea să te contrazică.
În urma unui test de rezistenţă cu Galaxy S8 Plus, se pare că flagship-ul lansat în urmă cu o săptămână de Samsung este mai durabil decât ne-am fi imaginat.

Dacă în mod normal display-ul unui smartphone ar fi cedat la prima lovitură de ciocan, se pare că display-ul S8 Plus rezistă la până 10 astfel de lovituri.

Tech Rax ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu testele de rezistenţă realizate cu diferite modele de telefoane, în mod special cu dispozitivele mobile high-end.

De data aceasta la test a venit Samsung Galaxy S8 Plus. După 10 lovituri de ciocan, S8 Plus, deşi are spatele complet spart şi o mare gaură în mijlocul ecranului, încă mai este funcţionabil. Mai mult decât atât, unde mai pui că bateria nici măcar nu este atinsă şi nu vedem păţanie de fum ieşind din interiorul dispozitivului, aşa cum ne-am fi aşteptat.

Samsung Galaxy S8 Plus vine cu protecţie Gorilla Glass 5, iar acesta este unul dintre motivele pentru care dispozitivul este atât de rezistent la şocuri.

Desigur, în cazul în care telefonul cade din buzunar sau de pe masă, în funcţie de unghiul în care loveşte pardoseala, poţi stabili şi daunele.

Noobz.ro