Actualitate

Timișoara: Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni de o mașină care intrase pe contrasens

Două persoane vârstnice au fost grav rănite, luni, la Timișoara, fiind lovite de o mașină în timp ce traversau regulamentar pe trecerea de pietoni. Un șofer intrase pe contrasens într-o intersecție din oraș și s-a izbit de un alt autoturism, iar de acolo a fost proiectat în cei doi. Mașina scăpată de sub control s-a oprit abia într-o parcare, unde a mai lovit alte patru autoturisme
Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens într-o intersecție din Timișoara și s-a izbit de un alt autoturism, iar de acolo automobilul său a fost proiectat în doi oameni care traversau regulamentar strada. Este vorba despre un bărbat și o femeie în vârstă de 68 de ani, care au fost grav răniți în urma impactului.
Mașina scăpată de sub control s-a oprit într-o parcare, lovind alte patru autoturisme. Șoferul a fost și el grav rănit în urma înlănțuirii de evenimente.

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani. În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată. În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani”, transmite IPJ Timiș.

sursa