Showbiz

TJ Miles, hotărât să treacă la următorul pas alături de Francisca

După o aventură de trei luni petrecută în cadrul show-ului Survivor All Stars, TJ Miles s-a întors acasă cu gânduri mari și hotărât să facă următorul pas în relația sa cu iubita lui, Francisca. Artistul și-a exprimat dorința de a face pași importanți în viața personală, incluzând căsătoria și chiar planuri pentru a deveni tată în viitorul apropiat scrie romaniatv.net

După ce a petrecut o perioadă lungă departe de Francisca, TJ Miles a simțit că această despărțire a validat și a consolidat sentimentele pe care le are pentru partenera sa.

„Este incredibil! Întorcându-mă acasă, am realizat că aceste trei luni de absență au fost exact ceea ce trebuia pentru a înțelege cât de norocoși suntem. Uneori, oamenii uită să aprecieze, dar pentru mine, această experiență a întărit sentimentele mele pentru Francisca. O iubesc din ce în ce mai mult,” a mărturisit TJ Miles.

Artistul nu s-a ferit să discute deschis despre planurile de viitor, inclusiv nuntă, familie și copii. Cu toate că TJ și Francisca nu au stabilit o dată precisă pentru nuntă, ei își doresc să își pregătească cu atenție acest moment special.

„Anul acesta se vor întâmpla lucruri importante. Îmi doresc să îi cer mâna anul acesta și să planificăm nunta pentru anul viitor. Depinde de noi și de momentul potrivit. Vreau să mergem la pasul următor pentru că ne iubim și suntem loiali unul altuia,” a adăugat TJ.

Francisca, partenera lui TJ, a subliniat că, deși sunt ocupați cu proiectele lor profesionale, relația lor va evolua natural în timpul potrivit.

„Suntem implicați în multe proiecte, dar lăsăm lucrurile să evolueze natural. Poate că anul viitor va fi momentul potrivit pentru nuntă și pentru a începe o familie,” a menționat Francisca.

În luna mai, cei doi au planificat o călătorie în Thailanda, unde se așteaptă să petreacă timp de calitate împreună și, cel mai probabil, să se logodească într-un cadru idilic.