Actualitate

Tragedie în Prahova: Accident mortal cu 2 morți și 4 răniți

Un tragic accident rutier s-a produs în Prahova, la Florești, pe DN 1, la intersecția cu DJ 720 Florești, soldat cu 2 morți și 4 răniți. Impactul violent a avut loc între două autoturisme, iar una dintre victime a fost proiectată prin parbriz scrie realitatea.net

La fața locului, echipele de intervenție au mobilizat resurse semnificative, inclusiv elicopterul SMURD. Din nefericire, pentru două dintre victime a fost declarat decesul, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova. Celelalte patru victime, aflate în stare gravă, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, iar o persoană va fi preluată de elicopterul SMURD.

Circulația rutieră este complet blocată pe benzile sensului de mers Ploiești – Brașov, fiind deviată pe DJ 100F, prin orașul Băicoi. Pe direcția către Ploiești, se permite circulația doar pe banda nr. 1.

Echipele de intervenție de la fața locului, inclusiv două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SMURD, depun eforturi susținute pentru gestionarea situației critice. Autoritățile investighează circumstanțele exacte ale accidentului pentru a stabili cauzele și eventualele responsabilități.