Actualitate

Tragedie în Suceava! – Bărbatul nu a văzut-o pe cea mică și a trecut cu roata peste ea

Incident extrem de grav într-o localitate din Suceava. Un șofer și-a călcat propriul copil cu mașina! Detalii înfiorătoare!

Dramă fără margini pentru o familie dintr-o localitate din Suceava! O fetiță, în vârstă de numai trei ani, a fost strivită sub roțile unei mașini condusă chiar de tatăl ei.

Copila se juca liniștită în curtea unui magazin din localitatea Vicovu de Jos.
Bărbatul de 27 de ani nu a văzut-o în în oglina retrovizoare și a trecut cu autoturismul chiar peste ea. Fata a ajuns la spital în stop cardio-respirator și cu traumatisme foarte grave, iar medicii s-au luptat să-i salveze viața, însă a fost prea târziu.

Traumatismul provocat de accident a fost prea mare, iar ce mică și-a dat ultima suflare în mâinile cadrelor medicale.
Tragedia s-a produs ieri, 13 aprilie, în jurul orei 15:30, în localitatea Vicovu de Jos. Șoferul în vârstă de 27 de ani a făcut un viraj pentru a intra pe o alee pavată, chiar în locul în care fiica lui de trei ani se juca.

Din cauză că fetița stătea pe șezut nu a văzut-o în oglindă și a trecut cu roata din dreapta de la mașină peste ea, strivind-o.
Părintele și-a luat într-un suflet copilul și a pornit către Spitalul Municipal Rădăuț, anunțând, de asemenea, incidentul și la 112.

Pe drum s-a întâlnit cu ambulanța care a dus-o pe copilă la unitatea medicală. Fata a ajuns la spital în stare extrem de gravă.

Aceasta era în stop cardio-respirator, avea traumatism cranio-cerebral sever, dar și alte traumatisme. Medicii s-au străduit să o stabilizeze, însă accidentul a fost mult prea grav, iar organismul ei fragil nu a rezistat și în cele din urmă a cedat.

Cadrele medicale i-au declarat decesul o oră mai târziu de la momentul tragediei, în jurul orei 16:30.

sursa