Actualitate

Traian Băsescu, cu lacrimi în ochi, despre dispariția Luizei Melencu: ‘Împăcați-vă cu realitatea și rugați-vă să-i fie bine acolo sus’

Fostul președinte Traian Băsescu a avut o discuție , duminică seară, cu părinții Luizei Melencu, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Eu vă spun un lucru cu toată sinceritatea. Împăcați-vă cu realitatea! Împăcați-vă cu realitatea și rugați-vă să-i fie bine acolo sus”, le-a spus Băsescu, cu lacrimi în ochi, părinților fetei dispărute din luna aprilie, potrivit Știripesurse.ro.

Europarlamentarul PMP a susținut și că Gheorghe Dincă ar putea fi în legătură cu polițiștii din Olt.

„Suspiciunea mea este că acest ticălos este într-o bună legătură cu ei. (…) Dacă polițistul știa să lucreze cu Alexandra, poate era în viață. Dacă polițistul știa să lucreze cu Luiza, poate era în viață”, a mai spus Băsescu, care a calificat drept ”umilitor” faptul că părinții Luizei au fost testați cu detectorul de minciuni.

Din păcate, la nivelul MAI s-a aşternut aşa un nivel de pasivitate cu scuzele de rigoare, dar spun nesimţire, la foarte mulţi dintre angajaţii acestei instituţii, aroganţi, nepăsători şi reacţia asta pe care o au atunci când e vorba de fete mai mari care au dispărut, ei zic lasă că se întoarce”, a mai spus Băsescu.

sursa