Actualitate

Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie

Trei bărbați din județul Dâmbovița au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, duminică, la decizia Judecătoriei Brașov, sub supiciunea că ar fi comis două tâlhării, victimele lor fiind femei care ofereau servicii sexuale, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

Anchetatorii spun că aceștia ar fi comis mai multe tâlhării în mai multe județe, folosind același mod de operare. În prezet, cei trei bărbați sunt cercetați într-un dosar penal instrumentat de Poliția Municipiului Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată (4 fapte) și complicitate la tâlhărie calificată (4 fapte).

Potrivit polițiștilor brașoveni, pe 15 ianuarie, doi dintre ei ar fi pătruns într-o locuință din Brașov, pretinzând că ar fi interesați de servicii sexuale contra cost. Odată ajunși înăuntru, aceștia ar fi amenințat două femei care prestau astfel de activități, cu acte de violență și cu cuțite, astfel încât să le dea bani și bunuri. Urmare a amenințărilor adresate, cei doi ar fi sustras 4.200 de lei și alte bunuri.

sursa