Actualitate

Adolescentul care a dat foc blocului din Constanţa,in aresta la domiciliu

Adolescentul în vârstă de 15 ani, care a dat foc blocului din Constanţa, a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Expertiza medico-legală a stabilit că băiatul avea discernământ în momentul în care a provocat incendiul scrie romaniatv.net
Adolescentul de 15 ani care a dat foc blocului din Constanţa, arestat la domiciliu. Judecătorii au decis, vineri seară, ca băiatul să fie arestat la domiciliu timp de 30 de zile.
Băiatul a recunoscut că a dat foc unor recipiente pe care le-ar fi găsit în parcarea subterană a blocului, fără să ştie ce conţin acestea. Potrivit expertizei medico-legale psihiatrice efectuate, adolescentul avea discernământ în momentul provocării incendiului.
Joi seară, băiatul în vârstă de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală din culpă.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, 2 minori, de 13 şi 15 ani, au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul zilei de mâine, 17 decembrie a.c., să fie prezentat unei comisii în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru stabilirea discernământului”, a transmis, joi, IPJ.