Actualitate

O fetiţă de 5 ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

O fetiţă de 5 ani a scăpat cu viaţă şi a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Hunedoara. Șocul prăbuşirii a fost atenuat de o antenă de televiziune şi de o copertină ce era montată la etajul întâi al imobilului, potrivit polițiștilor din Hunedoara.

După primele cercetări, poliţiştii au aflat că fetița a rămas acasă cu sora ei, în vârstă de 3 ani, în timp ce mama lor era plecată la cumpărături.

„În urma verificărilor preliminare efectuate la faţa locului s-a stabilit că fetiţa în vârstă de 5 ani ar fi încercat să închidă un geam, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul 4. În cădere s-a lovit de o antenă de televiziune, fixată la un etaj inferior, şi de o copertină montată în exteriorul blocului, la etajul 1, căzând în zona verde, în spatele blocului. În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Hunedoara.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 22 iulie, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

sursa