Actualitate

Un copil de 13 ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc

Un copil a căzut, luni seară, de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Visoianu. La fata locului s-au deplasat echipaje de la SMURD și Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Din păcate, echipele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru el.
Un băiat de 13 ani, din Republica Moldova, și-a pierdut viața după ce s-ar fi aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Iași. Potrivit ziaruldeiasi.ro, băiatul ar fi venit cu mama și fratele în cartierul Vișoianu unde stăteau în chirie, cu aproximativ 30 minute înainte de tragedie.

Băiatul ar fi rămas câteva minute singur în apartament după ce mama l-ar fi însoțit pe celălalt copil până la lift. Băiatul a căzut de la etajul 9 și a murit pe loc. Băiatul avea capul spart și picioarele rupte.
În dispeceratul 112 s-a primit un apel pentru un copil căzut de la înălțime. Am trimis acolo echipajul Terapie Intensivă SMURD care a găsit adolescentul de 13 ani căzut de la etajul 9 în stop cardio-respirator din traumă, cu multiple fracturi. S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate însă fără rezultat. Medicul a declarat decesul și a anunțat poliția care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs acest tragic accident”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

sursa