Actualitate

Trei copii au pus pe jar autorităţile-AU VAZUTO PE LUIZA

au văzut-o pe Luiza Melencu
au văzut-o pe Luiza Melencu

Trei minori au fost depistaţi de DIICOT, după ce au anunţat că au pus o bombă la Aeroportul Otopeni, după cum transmite România TV.

De asemenea, ei au mai sunat şi la diverse secţii de poliţie din ţară, răspândind informaţii false.
Procurorii DIICOT au intrat pe fir și au deshis o amplă anchetă, ajungând la concluzia că este vorba despre acţiunea a trei copii.

Ei au fost identificaţi, vor fi cercetaţi în stare de libertate, dar vor fi judecaţi pentru ameninţare teroristă şi complicitate la ameninţare teroristă.
Aceştia au sunat de trei ori la Aeroportul Otopeni, ameninţând că vor detona o bombă.

O dată au spus că bomba este într-un avion, iar altă dată că bomba este în interiorul aeroportului. De asemenea, despre toţi cei cu care aveau conflicte sunau la poliţie şi spuneau că au comis diferite infracţiuni, care de fapt nu existau în realitate.

În plus, minorii sunau pe aplicaţie la cei care livrează mâncare şi făceau comanda de 100-200 lei, în numele anumitor persoane cu care se aflau în conflict.
Copiii au sunat şi la Poliţia Caracal şi au anunţat că au văzut-o pe Luiza Melencu în centrul oraşului. Ulterior, ei au activat camerele stradale de filmat din acxea zonă, pentru a vedea dacă poliţia o caută pe Luiza.

Minorii vor fi cercetaţi în stare de libertate, dar dacă vor fi trimişi în judecată riscă să fie condamnaţi.