Actualitate

Trupul unei femei si al unui barbat gasite intr-o baraca

Politistii si procurorii din municipiul Sibiu au declansat, duminica, o ancheta dupa ce trupul unei femei si cel al unui barbat, fosti soti, au fost descoperite intr-o baraca de la marginea orasului.
Femeia a fost injunghiata, iar barbatul a fost gasit spanzurat, existand suspiciuni ca barbatul si-ar fi ucis fosta sotie si apoi s-ar fi omorat.

Surse judiciare au declarat, duminica, pentru News.ro, ca a fost demarata o ancheta dupa ce trupurile a doua persoane au fost descoperite intr-o baraca, la marginea municipiului Sibiu.
Este vorba despre o femeie in varsta de 53 de ani si un barbat in varsta de 54 de ani, fosti soti, care nu locuiau impreuna si pe care fiica lor i-a dat disparuti duminica dimineata, anuntand ca nu i-a mai vazut de miercuri sau joi”, au declarat sursele citate.

Fata s-a deplasat cu politistii in cartierul sibian Ciresica, unde cei doi fosti soti aveau o gradina. Acolo, intr-o baraca, au fost gasiti femeia injunghiata si barbatul spanzurat.

Anchetatorii banuiesc ca barbatul si-a ucis fosta sotie, dupa care s-a spanzurat, dar pentru a verifica toate informatiile a fost deschis un dosar penal pentru omor, coordonat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Bzi.ro