Sport

U-BT Cluj Înfruntă O Înfrângere În Fața JL Bourg, Scor 89-98, În EuroCup

Marți seara a adus o confruntare dificilă pentru echipa U-BT Cluj în cadrul etapei a 12-a din sezonul regulat al BKT EuroCup. Clujenii s-au confruntat cu JL Bourg și au fost învinși cu scorul de 89-98 scrie cluj24.ro

Primul coș al partidei a fost semnat de Jarell Eddie de la U-BT Cluj, care a reușit apoi un coș și un fault de la o distanță considerabilă. Cu toate acestea, primul sfert a fost un adevărat coșmar pentru echipa locală. Defensiva a avut dificultăți, iar JL Bourg a profitat în atac, jucând cu intensitate și găsind mereu soluții de finalizare.

Fundașul Lewis a creat probleme serioase și a contribuit semnificativ la ofensiva francezilor, care au înscris nu mai puțin de 37 de puncte în primele 10 minute.

A doua parte a meciului a continuat în favoarea oaspeților, aceștia beneficiind de prestații impresionante din partea lui Mike și Salash. JL Bourg s-a distanțat, conducând cu 25 de puncte la pauză, scorul fiind 35-55. Eforturile echipei U-BT Cluj de a recupera s-au materializat în revenirea lui Richard și Seeley.

Mokoka a entuziasmat publicul cu un coș spectaculos de la distanță, reducând diferența la 78-83. Cu toate acestea, ultimul minut nu a adus nicio surpriză, iar U-Banca Transilvania încheie partida cu 8 victorii și 4 înfrângeri în BKT EuroCup.