Showbiz

Ultima discuție pe care Victor Socaciu a avut-o cu fiul său

Victor Socaciu și Victoraș vorbiseră în urmă cu trei săptămâni și s-au văzut în urmă cu două luni.

Victor Socaciu a murit în urmă cu două zile, la vârsta de 68 de ani, după ce a a traversat o perioadă foarte delicată în ceea ce privește starea de sănătate.
Totul a începtul după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

A început să acumuleze lichid la plămâni și a fost nevoie să mergă la spital pentru a face drenaj. Acolo a avut ghinionul de a se infecta cu o bacterie intraspitalicească care, în cele din urmă, i-a curmat viața.
Vestea morții sale a picat ca un fulger pentru toată familia, iar printre cei mai afectați se numără Victoraș, fiul pe care acesta îl avea din căsnicia cu Marina Almășan.

Tânărul nu a mai apucat să vorbească sau să-și vadă tatăl în ultimele clipe din viață.
Vizibil afectat, tânărul a povestit că ultima oară și-a văzut tatăl în urmă cu două luni, atunci când a fost uimit să vadă în ce stare se află. Slăbise mult și se vedea că era măcinat din interior de problemele de sănătate.

Fără să știe, în urmă cu trei săptămâni a fost ultima oară cînd i-a auzit vocea lui Victor Socaciu.

Atunci, regretatul artist de muzică folk și-a liniștit fiul spunându-i că deși se află în spital nu este nimic grav, ci își va reveni în timp util pentru a participa la un concert. Se pare, totuși, că soarta lui a fost cu totul alta, iar acum Victoraș își mai poate auzi tatăl doar în zecile de melodii și balade pe care le-a lansat de-a lungul carierei.
Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă.

Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit.

Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plâmâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a dezvăluit fiul lui Victor Socaciu și Marina Alămșan la un post de televiziune.

sursa