Showbiz

Ultima ora! Pepe a avut accident grav pe partie. Iata in ce stare e artistul!

Artistul, Pepe a trecut printr-un accident groaznic pe partia din Brasov, dupa ce si-a dislocat umarul, artistul este in acest moment ajutat de un fizioterapeut, relateaza www.cancan.ro.

Din seria lucrurilor care … mi-a scos umărul, dar nu l-a pus el, Ionuț, la loc, ce credeți ??? Mulțumesc mult, Ionuț Bobit !!!”, a scris Pepe pe Instagram.

Cântărețul a admis că a suferit un accident, sâmbătă, pe o pârtie din Brașov, dar că acum se simte bine. „E ok acum. Eu sunt fizio-kinetoterapeut.

Ne-am cunoscut pe pârtie și a fost de așa natură că am putut să îmi pun în practică meseria.

Pepe a căzut cu placa și a avut o dislocare de umăr cu leziune și pe claviculă”, a spus Ionuț Bobit, care este unicul român care a absolvit studiile maestrului Chris Leong, pentru mediafax.ro.

Sâmbătă s-a înregistrat cel mai mare număr de accidente din acest sezon, peste 100 în toată țara. 101 cazuri pe pârtie, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă, principalele cauze sunt neadaptarea vitezei, supraestimarea posibilităților practicanților sporturilor, intră pe pârtii care sunt mult prea dificile pentru ei, neatenție în locurile unde pârtiile de avansați intră în contact cu pârtiile de începători și legăturile de schi nereglate corespunzător.

Salvamont România a început de anul acesta o campanie de conștientizare și va oferi materiale informative în toată țara, pentru a reduce numărul accidentelor, a spus Cornoiu.