Showbiz

Ultimele imagini cu Stephan Pelger înainte să se sinucidă!

Stephan Pelger, celebrul creator de modă de 44 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor. Tragedia s-a întâmplat în data de 8 iunie 2023, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de un vecin.

Au apărut imaginile cu ce a făcut Stephan Pelger în seara dinainte tragediei. Bărbatul a petrecut la restaurantul The Dream din București, unde a consumat 12 pahare de vin. Tocmai venise de la munte, unde a stat un weekend întreg. A stat de vorbă cu patronul restaurantului și cu ospătarii fiindcă era trist din cauza decesului unei mătuși din Germania. Impresionat de situația lui, patronul nu i-a mai luat banii pe consumație. Ulterior, la ora 23.39, a părăsit localul și s-a îndreptat spre casă. Acolo avea să fie găsit, câteva ore mai târziu, spânzurat. Nu mai răspunsese de luni la telefon, după ce a revenit din mini-vacanța de la munte.

Bărbatul nu a lăsat bilet de adio, dar nu există nici suspiciuni de omor. Trupul neînsuflețit al creatorului vestimentar a fost dus la INML pentru efectuarea autopsiei.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

sursa