Actualitate

Un barbat ar fi fost martor la rapirea Alexandrei

Laurentiu spune ca a fost amrtor la rapirea Alexandre, tanara de 15 ani, ucisa de Gheorghe Dinca.

Un barbat ar fi fost martor la rapirea Alexandrei. Laurentiu a declarat in directla la „Acces Direct” ca Alexandra Macesanu a fost mutata cu o alta masina din casa lui Gheorghe Dinca.

Un barbat ar fi fost martor la rapirea Alexandrei
„Nu este omorâtă. Fata a fost transfertă de domnul psihopat. Vă spun asta pentru că eu am fost cu vacile pe câmp, în timpul acela, joi după-amiază și am văzut trei mașini. Fata a fost transferată de trei persoane care o țineau legată.

Erau în spatele casei lui Gheorghe Dincă. N-am sunat la Poliție, că n-am avut telefon atunci. Nu sun la poliție pentru că am fost amenințat” a spus Laurentiu, potrivit Antena3.

Cine este barbatul de pe cartea de vizita gasita de Alexandra, in casa lui Dinca. Ce legatura avea cu criminalul
Exista foarte multe intrebari care au ramas fara raspuns, in cazul Alexandrei Macesanu. Anchetatorii incearca de cateva zile sa afle ce i s-a intamplat adolescentei de 15 ani.

In momentele in care a sunat la serviciul de urgenta 112, fata avea in mana o bucata de hartie, cu numele altui barbat, fata de Gheorghe Dinca. Cartea de vizita gasita de Alexandra reprezinta in continuare un indiciu cheie, in aceasta ancheta.

S-a aflat cine este Lucian Popescu, al carui nume a fost rostit la telefon si de catre adolescenta de 15 ani. Ea a fost rapita si violata de criminalul Gheorghe Dinca. In momentele in care atacatorul si-a parasit locuinta, a incercat din rasputeri sa scape si sa gaseasca o solutie. A pus mana pe telefonul lui Dinca si a luat legatura cu autoritatile.

sursa